top of page

Our
Projects

Stichting UDS Talent staat sterk rondom het realiseren van evenementen en ondersteunen op cultureel gebied, zodat de omgeving geprikkeld wordt en het draagvlak voor de danskunst vergroot wordt. Er is een groeiend besef dat de ontwikkeling van dans talenten aanmerkelijk zou toenemen wanneer er meer op maat voor de diverse talenten zou worden aangeboden. Kansen bieden aan danstalenten om zich te ontwikkelen en ambities op het gebied van danskunst te kunnen realiseren, daar staan wij voor.

Summer Talent Camp 2022

De derde editie van het Talent Summer Camp welke georganiseerd wordt door Stichting UDS Talent staat alweer voor de deur. De 2 voorgaande edities waren succesvol te noemen en hebben alleen maar positieve reacties opgeleverd van zowel deelnemers als gastdocenten. De derde editie wordt ook een bijzondere editie, dit wordt namelijk het eerste Talent Summer Camp met overnachting, zonder beperkingen rondom COVID én een editie waarbij we gaan samenwerken met Nieuwe Helden. Een samenwerking waar we ons op verheugen en waaruit alleen maar mooie dingen kunnen ontstaan wanneer we kijken naar de toekomst.

De vorige edities hadden een specifiek thema, dit jaar hebben we ervoor gekozen om geen specifiek thema aan het Talent Summer Camp te verbinden. De deelnemers zullen drie dagen bezig zijn met te gekke workshops op het gebied van Dans en Mindfulness, gegeven door top choreografen en docenten. In de avonden is er tijd voor ontspanning en plezier. Uiteraard zal er ook voor de inwendige mens gezorgd worden en zullen deelnemers gedurende deze dagen verwend worden met heerlijk eten en drinken.

Kortom, Dit wil je niet missen. Dus ben je tussen de 11 en 23 jaar, is dansen jouw passie en wil je meedoen aan het Talent Summer Camp van Stichting UDS Talent? Geef je dan snel op, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kosten voor 3 dagen inclusief eten en drinken: € 75,00

ee5e78f5-5712-422c-ae34-a58d8c761799.JPG

Urban Summer Festival 2022

Twee dagen lang stond de Maasboulevard van Venlo op de kop met alle mogelijke uitingen van de ‘Street Culture’. Deze prachtige locatie aan de Maas veranderde in het weekeind van 11 en 12 juni in één grote urban playground met ruim baan voor alles wat de nieuwe generatie beweegt. Van zinderende Skateboarding wedstrijden en Breakdance battles tot urban theatre, doc's & talks en van spectaculaire BMX en Freerunning jams en contests tot monumentale street art. Tot slot was er ook een groot aanbod van knallende hip hop en urban dance acts en DJ's op het BLVD Podium, een gezellige flowmarkt en de lekkerste street food & drinks op het gras langs het water. Zowel voor ervaren top talent als voor de recreatieve bezoeker was dit een onvergetelijke belevenis.

USF-3_edited.jpg

Summer Talent Camp 2021

3 Dagen lang workshops van bekende choreografen uit heel Nederland, lezingen met meer diepgang over hoe je jouw eigen lichaam en geest sterker en beter kunt maken. Tot slot, super veel gezelligheid!

udstalentcamp-21.jpg

Urban Summer Tour 2021

Tijdens de zomer vonden er 8 veelzijdige Urban Events plaats door heel Venlo. Het werd hoog tijd om in beweging te komen, te genieten van top acts, maar ook om je eigen skills aan te scherpen. Dit programma werd vertegenwoordigd door de Urban Scene van de stad Venlo, waaronder wij als stichting.

13-08-2021-3.jpg
bottom of page